Szempilla stylist - Mezei Mónika

Az én történetem
Mezei Mónika Szempilla stylist - nomascara

2017-óta fogadom a szépülni vágyókat, akkoriban fogtam először csipeszt a kezemben, ekkor ismerkedtem meg a szempilla építés elméletével és gyakorlatával egy mester szempilla stylist alap képzésén.

Ahogy ez lenni szokott, kezdetben még csak hobbiból, szabadidőmben építgettem a szempilla szettjeimet (Máig sajnálom a húgomat, aki annak idején 4-5 órát is képes volt az első szettjéért mozdulatlanul nálam feküdni 🙂 ), és az akkori munkám mellett végeztem el a szépségtanácsadó képzést. Elég húzós volt a munka-tanulás-otthon hármasában egyszerre helytállni, de erőt adott, hogy gőzerővel haladok a céljaim felé.

Mindig érdekelt a szépségipar, de valahogy egyik szakmát sem éreztem igazán közel állónak magamhoz, amíg nem találkoztam a műszempilla építéssel. Bár, szerettem az akkori sales munkámat a pénzügyi területen, és mondhatni élveztem is az első 10 évben, de egyre jobban éreztem, hogy meg kell újulnom.

Úgy gondoltam szeretek alkotni, szeretem az aprólékos precíz dolgokat, nem mellesleg ebben a munkában a magam ura lehetek, rugalmasabban élhetek, és szempilla stylistnak lenni még menő is. 🙂

Miért?

Mert végre valami jót adhatok, valami igazán klasszat varázsolhatok a nőknek, hangsúlyozhatom a bennük lévő szépséget, és mindez teljesen magával ragadott.

Keményen dolgoztam az elmúlt években és jelenleg is, hogy felépítsem a saját brandemet, üzletemet és minőségi anyagokkal minőségi szolgáltatást nyújtsak a vendégeimnek.

Ami ebben mindig előre visz, az a maximalizmusom.

Az évek alatt megtapasztaltam, hogy ezen a területen csak akkor válhatunk jó szempilla stylist-tá, ha lépést tartunk a szakmával, és mindig jobbra, tökéletesebbre törekszünk. Ezért is tanultam / tanulok máig a szakma legjobbjaitól. A barátnőim mindig megmosolyognak, hogy nekem a szempillás szakmai tréningek a mániáim, de nincs mit tenni: tényleg így van 🙂

Úgy gondolom, hogy a mi munkánk olyannyira komplex (beleértve az alapanyagokat, a folyton változó trendeket, stylingot, technikákat), hogy szinte minden nap lehetne valami újat tanulni, és egy-egy képzésen teljesen új megközelítésekkel is találkozhatunk.

A műszempilla egy szuper dolog! Magam is évek óta viselem, és élvezem előnyeit. Abszolút megkönnyíti a mindennapokat, mindemellett pedig kiemel, hangsúlyoz, vagyis egyszerűen megszépít!

Imádom azt a részét a munkámnak, mikor a vendégek egy-egy elkészült szett után ragyogó szemmel, elégedetten nézegetik magukat a tükörben. Ez mindig emlékeztet arra, hogy miért is jó ezt a munkát végezni.

Azoknak, akik hasonló pályán gondolkoznak, azt tanácsolom, hogy a kitartás és az alázat mellett, nagyon fontos, hogy higgyenek magunkban és ne csupán a szerencsében bízzanak. Tényleg nincs lehetetlen, minden, amit megálmodunk elérhető, ha hajlandóak vagyunk tenni is érte.

Szeretnél műszempillát?

Ha még nincs, de szeretnél szempilla hosszabbítást, ne várj tovább kérj időpontot!