Szempilla stylist - Mezei Mónika

Az én történetem

Mezei Mónika Szempilla stylist - nomascara2017-óta fogadom a szépülni vágyókat, akkoriban fogtam először csipeszt a kezemben, ekkor ismerkedtem meg a szempilla építés elméletével és gyakorlatával egy mester szempilla stylist alap képzésén.

Ahogy ez lenni szokott, kezdetben még csak hobbiból, szabadidőmben építgettem a szempilla szettjeimet (Máig sajnálom a húgomat, aki annak idején 4-5 órát is képes volt az első szettjéért mozdulatlanul nálam feküdni 🙂 ), és az akkori munkám mellett végeztem el a szépségtanácsadó képzést. (Mostanra már a kozmetikus képesítést is megszereztem.) Elég húzós volt akkoriban a munka-tanulás-otthon hármasában egyszerre helytállni, de erőt adott, hogy gőzerővel haladok a céljaim felé.

Mindig érdekelt a szépségipar, de valahogy egyik szakmát sem éreztem igazán közel állónak magamhoz, amíg nem találkoztam a műszempilla építéssel. Bár, szerettem az akkori sales munkámat egy pénzügyi multinál, és mondhatni élveztem is az első 10 évben, de egyre jobban éreztem, hogy meg kell újulnom.

Úgy gondoltam szeretek alkotni, szeretem az aprólékos precíz dolgokat, nem mellesleg ebben a munkában a magam ura lehetek, rugalmasabban élhetek, és szempilla stylistnak lenni még menő is. 🙂

Miért?

Mert végre értéket adhatok, valami igazán klasszat varázsolhatok a nőknek, hangsúlyozhatom a bennük lévő szépséget, és mindez teljesen magával ragadott.

Keményen dolgoztam az elmúlt években és jelenleg is, hogy felépítsem a saját brandemet, üzletemet és minőségi anyagokkal minőségi szolgáltatást nyújtsak a vendégeimnek. Kibővítettük a szalont egy alkalmazottal, és immár két kezelőben várjuk a bejelentkezőket. 

Ami ebben mindig előre visz, az a maximalizmusom.

Az évek alatt megtapasztaltam, hogy ezen a területen csak akkor válhatunk jó szempilla stylist-tá, ha lépést tartunk a szakmával, és mindig jobbra, tökéletesebbre törekszünk. Ezért is tanultam / tanulok máig a szakma legjobbjaitól. A barátnőim mindig megmosolyognak, hogy nekem a szempillás szakmai tréningek a mániáim, de nincs mit tenni: tényleg így van 🙂

Úgy gondolom, hogy a mi munkánk olyannyira komplex (beleértve az alapanyagokat, a folyton változó trendeket, stylingot, technikákat), hogy szinte minden nap lehetne valami újat tanulni, és egy-egy képzésen teljesen új megközelítésekkel is találkozhatunk.

A műszempilla egy szuper dolog! Magam is évek óta viselem, és élvezem előnyeit. Abszolút megkönnyíti a mindennapokat, mindemellett pedig kiemel, hangsúlyoz, vagyis egyszerűen megszépít!

Imádom azt a részét a munkámnak, mikor a vendégek egy-egy elkészült szett után ragyogó szemmel, elégedetten nézegetik magukat a tükörben. Ez mindig emlékeztet arra, hogy miért is jó ezt a munkát végezni.

Azoknak, akik hasonló pályán gondolkoznak, azt tanácsolom, hogy a kitartás és az alázat mellett, nagyon fontos, hogy higgyenek magunkban és ne csupán a szerencsében bízzanak. Tényleg nincs lehetetlen, minden, amit megálmodunk elérhető, ha hajlandóak vagyunk tenni is érte.

Szeretnél műszempillát?

Ha még nincs, de szeretnél szempilla hosszabbítást, ne várj tovább kérj időpontot!