műszempilla építő tanfolyam

1D műszempilla tanfolyam kezdőknek

 Helyszín:

Budapest 13. kerület

SZINT:

ALAP, KEZDŐ, 1D

Következő időpontok:

2020. március 28. Szombat betelt.

2020. április 25. Szombat elhalasztva.

 Pontos információért érdeklődj facebook messeneger vagy instagram üzenetben

Ez a tanfolyam kezdőknek szól (előképzettséghez nem kötött), ahol a klasszikus 1D szempilla építést sajátítják el a tanulók, ami minden további volume technika alapja.
A képzés kiscsoportos, azaz max. 3-4 fő vesz részt egy alkalmon, így sokkal nagyobb figyelem jut Rád, mint a nagy létszámú műszempilla építő tanfolyamokon. Ezzel célom, hogy a lehető legtöbb tudást adhassam át Neked.

Az 1 napos szempilla tanfolyam napirendje

A tanfolyam első felében, azaz délelőtt az elméleti, míg délután a gyakorlati rész kap nagyobb hangsúlyt.

Az elméleti anyagot nyomtatott tananyag egészíti ki, mely a továbbiakban is segítheti majd a munkád. Kitérünk majd az anyagokra, az eszközhasználatra, a vendéggel folytatott konzultációra, marketingre, a különböző szemformákra, és az ezekre ajánlható stylingokra, a töltésre, leoldásra, valamint egy kis biológiára is 😉

A gyakorlat szintén két részre tagolódik: Egyrészt van egy rövidebb technikai gyakorlás, ahol a tanulók elsajátítják a csipeszek és az anyag használatát, majd ezt követi a saját modellen történő gyakorlás, és az építés metódusának begyakorlása. A tréningen használt anyagokat mi biztosítjuk a számodra, de a türelmes modelledről, akinek majd szempillát építhetsz Neked kell gondoskodnod.

Az oktatás elvégeztével a résztvevők oklevelet kapnak.

Mezei Mónika Szempilla Stylist

1d szempilla tanfolyam közben

Érdeklődsz a műszempilla tanfolyam iránt?

Ha szeretnél részt venni a szempilla építő tanfolyamon, ne várj tovább érdeklődj a legközelebbi alkalomról, a foglaltságról és a részletekkel kapcsolatban